If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
значи за 480 км извънградско със 100-120км/ч ми изгори бенз 98 от Лукойл за 65 лв. Това май е около 7 на 100. Ама май ми е изгорила и около 2 литра масло за тея километри, поне по показанията на щеката (като я взех колата нивото по щеката беше на средата а на студен мотор сега гледам е 1 см под минимума, та досипах 1 л.). Няма петна под колата, а и не излиза пушек от ауспуха (освен когато бе студено оня ден и един бял облак се стелеше от ауспуха на кръстовищата...) така че може нещо да се бъркам.... Ама ще и направя още един 500 км извънградско да я засека със сигурност.
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Еййййй тая тема нея бях видял
Тя моята ще излезне най-икономична
в града 8-9 ЛЕВА,извънградско 6 ЛЕВА /скорост 90-120/
Опа забравих да кажа това си е на метан с цена 1,24 лв.
във Варна
пффф колеги какви са тия разходи.....В София от Гео Милев до Любляна(14 км) и обратно в 7 сутринта и 6 вечерта (никакво задръстване) за 40 левчета (20.93 литра или половин резервоар) до момента съм минал 75 километра и ми свали с една черта от резервоара....имам за още 75 максимум ....150 км. за 20 литра,a карам 1.4 TS 97 година .БОЖЕ ДАЙ МИ JTD
Със моята 146 1.6ТС градско студена на по 7-8км разстояния и с развален термостат (за 7км ми загрява напълно) е около 10/100 сега зимата. През лятото когато всичко беше наред я свалих до под 9 и то в центъра!!!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment